vrijdag 1 januari 2016

Oud en nieuw

Oud en nieuw is het moment om even terug te blikken op het afgelopen jaar en daarna de steven te wenden richting het nieuwe jaar. Het jaar 2015 was zakelijk een bijzonder goed jaar. De omzet van de online Vaarwinkel groeide ruim 20%. De Vaarwinkel is en blijft de grootste verkoper van lesmateriaal voor de watersport, maar ook voor andere boeken, vaargidsen en bijvoorbeeld kaarten weet u de weg naar de website te vinden. Ook in 2016 wordt het aanbod in de Vaarwinkel weer fors uitgebreid en hopen wij natuurlijk dat deze groei zal aanhouden.

De ANWB Waterkaart Software groeit niet zo spectaculair, maar heeft inmiddels wel een bescheiden maar stevige plek in de markt veroverd. Het idee van een eenvoudig te gebruiken en betaalbaar navigatieprogramma slaat aan en biedt een gezonde basis om op verder te bouwen.

Op het vlak van e-learning belooft het nieuwe jaar een spannend jaar te worden. Wij komen binnenkort met diverse nieuwe app's, zodat u ook op de smartphone kunt oefenen of zo nu en dan het geleerde kunt herhalen. Helaas werd vlak voor de Kerst bekend dat de ANWB heeft besloten om na bijna 20 jaar straks geen nieuwe cd met examentraining voor het Klein Vaarbewijs uit te geven. Wat dit betekent voor het vaarbewijs boek en het lesmateriaal voor het Klein Vaarbewijs maken wij in de volgende nieuwsbrief bekend.

Elke week, tweeƫnvijftig keer achter elkaar, verscheen elke donderdag trouw de Vaarwijzer Nieuwsbrief. Uit de vele reacties die wij krijgen voorziet de wekelijkse en gratis nieuwsbrief nog steeds in een behoefte van een groot aantal watersporters en professionals in de sector. Dus ook volgend jaar gaan wij hier mee door. Blijf reageren en uw tips doorgeven, dan wordt ook 2016 vast een mooi jaar.

Langs deze weg wensen wij al onze klanten en lezers een heel mooi begin van het nieuwe jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten