zaterdag 19 maart 2016

Oefenen voor het Klein Vaarbewijs (2)

De vorige week gelanceerde nieuwe app met examentraining voor het Klein Vaarbewijs 1 is een groot succes. Al één week staat de app op nummer 1 als best verkopende Nederlandstalige Onderwijs app in de AppStore van iTunes. Best uniek voor een app met zo'n specifieke doelgroep.

Een nieuw product roept uiteraard ook altijd reacties op.

  • Komt er ook een versie voor Android? Ja die komt er, maar dat zal nog wel even duren.
  • Komt er ook een versie voor de tablet? Ja, ook die komt er op termijn. Op het scherm van een tablet kan nu eenmaal meer en daarvoor komt er een versie met meer functies.

Maar voor Android en tablet gebruikers die daar niet op kunnen wachten is er ook goed nieuws. Al jaren maken wij online examentrainingen. Deze werken op elk platform en op elk systeem mits er maar verbinding is met het internet. Dus ook op een Apple Mac of een pc met Linux.
Onze trainingen draaien op het E-learning platform van ANewSpring. Dit platform is te gebruiken via de internetbrowser, maar heeft ook eigen app's. Zowel voor Android als iOS. Met deze app's krijgt u toegang tot oefeningen uit de online examentraining. U heeft dan het beste van twee werelden. Oefenen op uw smartphone of tablet en het online systeem met al haar mogelijkheden en uw studievoortgang op één centrale plek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten