zondag 16 januari 2011

Upgrade voor Examentraining Kustnavigatie

In december verscheen de vernieuwde Examentraining Kustnavigatie. Vanaf vandaag kunnen gebruikers van de vorige versies van deze examentraining een zogenaamde upgrade downloaden. Deze download is een Upgrade en die werkt uw versie van de software helemaal bij tot en met de nieuwste uitgave 2010-2011, versie 9.02.

De upgrade kost € 9,95, maar daarmee is uw software dan ook helemaal bijgewerkt en kunt u ook weer meedoen in de cyclus van updates zoals die voor de nieuwe versie met enige regelmaat zullen verschijnen. Als u dus nog examen moet doen en ook straks over de meest recente informatie en wijzigingen wilt beschikken, dan is het aan te raden uw examentraining met de upgrade op te waarderen. Deze updates zijn wel weer gratis.

Tot op heden had elke versie van de Examentraining Kustnavigatie een eigen upgrade. Dat gaf nog al eens aanleiding tot vragen omdat niet altijd duidelijk was welke versie de gebruiker had. De nieuwe upgrade werkt echter voor alle oudere versies van de examentraining en dat maakt uw keuze een stuk makkelijker.

Heeft u een oude versie dan kiest u de upgrade.

Klik hier om de upgrade van de Examentraining Kustnavigatie op onze website aan te schaffen en meteen te downloaden.

Hiermee proberen wij dus het updaten en opwaarderen van onze software te vereenvoudigen. In plaats van een upgrade en updatecyclus voor elke individuele versie van onze software, heeft u nu dus maar keuze uit een upgrade voor oudere versies en updates voor de lopende versie. Wij denken dat dit een verbetering is. Uiteraard zijn wij ook benieuwd naar uw mening. Heeft u een reactie of opmerking, laat het ons dan weten door hier een reactie achter te laten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten