maandag 28 februari 2011

Vaarwinkel en Thuiswinkel award

Vaarwinkel is de online webwinkel van Promanent en is de enige winkel gespecialiseerd in lesmateriaal voor de watersport en scheepvaart. Als u zich wilt voorbereiden op de examens Klein Vaarbewijs, Marifonie of bijvoorbeeld Kustnavigatie, dan vindt u in de Vaarwinkel alles voor een geslaagd examen. Vaarwinkel biedt daarnaast een breed assortiment aan boeken, kaartinstrumenten, software en bijvoorbeeld vaarkaarten.

vaarwinkel dingt mee naar een Thuiswinkel Award, zowel voor de publieksprijs, als een prijs van de vakjury. Van de organisatie hebben wij doorgekregen dat voldaan is aan alle voorwaarden voor een nominatie in de categorie XS Shops (webshops tot 3 miljoen euro omzet). Aanstaande donderdag 3 maart wordt bekend gemaakt wie de winnaar is.

Vandaag is de laatste dat om nog uw stem uit te brengen! Dan maakt u kans om één van de fantastische prijzen te winnen en geeft u ons een duwtje in de goede richting.

Klik hier om uw rapportcijfer aan Vaarwinkel te geven ...

Vaarwinkel is de eerste en enige online watersportwinkel die ooit genomineerd werd voor een Thuiswinkel Award. Alleen dat feit levert de Vaarwinkel extra aandacht op. Wij worden op dit moment steeds meer gevraagd voor leuke nieuwe initiatieven, voor samenwerking, om nieuwe producten te gaan verkopen, etc.. U zult daar de komende weken beslist meer van zien. En die positieve aandacht wordt natuurlijk steeds groter naarmate wij hoger eindigen. Uw stem heeft op die manier dus meer effect dan u en wij van te voren konden bedenken.

Kortom breng uw stem uit als u dat nog niet gedaan heeft!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten